informatie


werkwijze

trainer


1-Als je geïnteresseerd bent in een training of workshop, plannen we een gesprek (live of online) waarin we de opties bespreken.

2-Daarna maken we een offerte.

3-We versturen een mailing met informatie en enkele vragen voor de teamleden die mee gaan doen aan de training of workshop.

4-We geven de training of workshops

5-Achteraf sturen we een mailing met de informatie die is gedeeld en evalueren we met jouw organisatie.

 

Wij kunnen, naast de training of workshop, ook de volledige invulling van je dagdeel regelen, zoals locatie, catering en overige faciliteiten.

Quinten-Faust Rijnja is een mastergeschoolde veranderkundige, heeft gedegen ervaring als manager van diverse teams en zet, naast theorieën en praktijkervaring,  zijn unieke theatrale achtergrond in bij het trainen van teams. Hij werkt vanuit diverse methodes* en kijkt en luistert naar het team als geheel, maar vooral ook naar de individuele deelnemers, de doelen en achterliggende wensen. *methodes

Bij Hoftrainingen werken we vanuit de volgende  methodieken en filosofieën:

-Onze eigen ontwikkelde LIFE-methodiek, waarin we theatrale elementen laten samenvallen met de kernwaarden Lef, Inspiratie, Fantasie en Energie om een verandering, ontwikkeling of samenwerking in een MT of team te bevorderen.

-Deep Democracy: een filosofie en methode waarbij de wijsheid van de minderheid wordt meegenomen in besluitvorming. Hiermee wordt weerstand in een team juist omarmd in plaats van weggezet als lastig.

-Kernkwadranten van Daniel Ofman, voor inzicht in kwaliteiten en ergernissen van individuele teamleden en teams, om samenwerking en ontwikkeling te bevorderen.

-Leerstijlen en Leercyclus van Davis Kolb, voor het snappen van de verschillende manieren van werken die collega's onderscheid en aangaan van de stappen om ervarend te leren.

-Reflectiemodel van Juri Hoedemakers, voor het ontdekken van de blinde vlekken en het veroorzaken van beweging in het team