workshops

Wij bieden workshops voor jouw team of MT die de samenwerking positief beïnvloeden, maar zich indirect ook richten op het ontwikkelen van elkaars individuele sterke kanten en de kracht van de groep. Het team zal na het volgen van een of meer workshops van Hoftrainingen beter in staat zijn om met elkaar veranderingen aan te gaan. Klik hier voor een kort intakegesprek

 

 

Een workshop kan plaatsvinden in het Koorenhuis aan de Prinsegracht in Den Haag, een eigen of een andere lokatie in Nederland. Wij kunnen dit voor je regelen.

 

Onderscheidend

We hebben een eigen manier van werken ontwikkeld, klik hier voor uitleg over onze methode.

  

Drie workshops

We hebben drie specifieke teamworkshops ontwikkeld die we op maat maken voor jouw team of MT:

1 wie van de drie

 Ons uitgangspunt voor deze workshop is: als je goed kunt liegen, kun je goed acteren (want acteren is 'de waarheid liegen') Allereerst geven we bij deze hilarische workshop  een spoedcursus acteren, daarna gaat iedereen in kleine groepjes uit elkaar om zich voor te bereiden op de uitvoering, gelijk aan het spel 'wie van de 3', waarbij steeds iemand de waarheid spreekt en 2 mensen liegen. Aan de andere deelnemers de taak om uit te vinden wie er liegt en vooral; wie de waarheid spreekt! Zo trainen we op een laagdrempelige manier het effect van goed samen te werken.

 

voor: team 8-25 personen.

tijd: 75-150 minuten

doel: kennismaken/ teambuilding

kosten: 750,- euro ex btw en locatie (inclusief voorgesprek)

2 ik heb het nog nooit gedaan

In deze workshop wordt het team uitgedaagd om nog effectiever samen te werken, op een manier zoals het nog nooit heeft gedaan: er worden opdrachten gegeven om in klein- of groot verband, oplossingen te bedenken voor situaties en vragen die nog nooit eerder zijn gesteld....ben je klaar voor een verrassend dagdeel en heb je zin om versteld te staan van de oplossingen die bedacht worden?

 

voor: team 8-35 personen.

tijd: 120-180 minuten

doel: samenwerken, buiten de kaders denken.

kosten: 950,- ex btw en locatie (inclusief voorgesprek)

3 Voorstelling in een dag(deeL)

In deze workshop wordt het team in 4 groepen verdeeld. Elke groep daagt de andere drie groepen uit om hun grenzen te verleggen en worden zelf ook door de andere groepen uitgedaagd hun creativiteit en skills tot samenwerken maximaal te benutten. In vier sessies bedenken de groepen voor elkaar een plot voor een kort theaterstuk, bijhorende rollen en conflicten en decor. Tot slot worden de korte stukken voor elkaar opgevoerd.

Wie kan grenzen aangeven, heeft het lef ze te verleggen en hoe breng je het met elkaar tot een goed kwalitatief samenspel? 

 

voor: team 8-35 personen

tijd: 180-360 minuten

doel: samenwerken, uitdagingen zoeken en aangaan, creativiteit.

kosten: 1550,- ex btw en locatie (incl. voorgesprek)

Meer info? Klik hier!